Like page...pastu order la!!!

Assalamualaikum semua!!
semua sihat ka??dh makan??dh mandi???
wah gitu kan..tnya soalan...ahaha

harinie sgt2 rajin
sampai nak mem"promosi"kan seseorang punya handmade
siapa dia????siapa dia???

aha!!dia adalah....

akak Adib adiba a.k.a Najwa Latif  *add fb beramai ramai*
semua kenal x???mesti semua kenal kan???
kalau x kenal jom kita refresh

ala...ingat x waktu dinner Fpb tu...(refreshg nie untuk student unisza ja..yg laen bt2 tau ja k???)
ala...yg nyanyi lagu cinta facebook tu
hahaha....ah!!ingat dh kan???sila tepuk tgn sbb dh ingat...

hah!!Nie la dia...miss dibs creation~~so sweet~~
cepat like page nie~~wajib~~

jom kita tgk hasil2 handmade kak dib nie....
aq mcm dh kena sawan slpas tgk semua handmade nie...

nie hasil cmpur tgn kak dib kite.. 

Argh!!!(sabar2)

bawah nie hasil green bag 





















nie plak.....id holder *stress tgk..sbb terlampau comel*

not include teddy bear tu

















nie plak.... dib's accessories























birthday card pon ada jgk...





happy birthday to me!!happy birthday to me!!ahah


mooOOO..MOOooooo


nie bookmarks





big bang~~vip pillow nie





ok!!!semua mcm dh lapar ja....jom ak belanja makan!!!cepat!!!

makan lah.....dib's cake!!!hahaha

nyummm...nyummmm...


mcm macaron yg real!!


nah amek nie...satu tupperware saya bg awak kek!!ahaha


boleh d jadikan hadiah besday untuk kwan2...jgk pakwe@makwe


kalau bulan puasa ...jgn guna pensil nie...


yg mana satu mouse nie.....gharph!!gharph!!


hah!!macam mana??mest korang semua nak order kan????
mcm mana nak order??

like page miss dib's creation kt fb

pastu contact dia melalui situ...

faham???
korang yg baca post aku kali nie....d wajibkan untuk meng"like" page kak dib..
ok??ok??

Ehhhh!!lupa plak....

sapa2 yg nak bg hadiah birthday kt aku(lambat lg besday nya..february tau)
aku rasa mcm nak ja id holder tu...ehehhee

ok terima kasih..akan ku tuntut hadiah tu..hehehe

ok ah..bye..salam....c u..graciiaass!!

Oh man! Cepat komen ^_^

4 orang Baik hati:

Syiera Syahirah said...

nnti leh la ye bg hadiah kat aku..hehe..;)

Cik Lina said...

@Syiera Syahirah
hg la bg kt aq che ah....besday aq nk dekat dh

dIb said...

tqsm! buat mase album gmbr kne geledah, klau ade rezki nk buat album lagu plak... hahahahaha, thnx again....

Cik Lina said...

@dIb
wah gitu!!kak dib nak bt album lagu mcm najwa latif ka????ahahhaha