# i'm not a child anymore

Assalamualaikum dan Hye 


Rase mcm lama x dtg sini... singgah sinie... blogwalking blog laen... diriku sebenarnya d selubungi kemalasan... :) 
Okay sebenarnya nak buat enrty pendek2 je...mungkin time nie ade yg sedang guling guling..baring baring  atas katil... tp..time nie ak still dlm proses menghabiskan assignment ... ahakssss..


"ak benci bila ada orang yg terlalu "caring" sgt tentang hidup ak... oooo pelissssssss"


i rasa hanya family i je kot yg boleh caring maring ngan i okaY...
ntah la..ak pon pelik kenapa?? mengapa?? bagaimana?? semua ini terjadi..ahakss..mungkin sebb ak x suka d kongkong kot...


antara soalan yg ak rase paling bengap  n ak x suka mcm nie kot... "dah mkn ke belum?" (kenapa?? kau nak blanja ak ke??) ... "tengah buat ape tu?" (knp? kau nak bawa ak jalan2 ke?)..."saya x ganggu awak ke?"  (dh tu?? kau tengah ganggu ak la skrg!)... "ade kat mana tu?dengan sape tu?" (dh kenapa?? kau bodyguard ak kerrr?)... "x pegi jalan mane ke cuti nie?" (knp? kau nak belikan ak tiket ke GOLD COAST ker???)..."awak suka makan ape?" (kenapa kau? nak tolong masakkan kan ke??)... "awak xde org marah ke kalau saya msj awak nie?" ( dh tu knp kau msj jgak ak??)...


pelissssssssssss....!! maybe bagi org laen, segala pertanyaan nie nampak normal ..tp bg ak nampak mcm sengal... kau xde soalan laen ke nak tnya ak?? soalan yg lag berfaedah..


Mungkin lpas bc entry nie..org akan kate ak BAJET ARTIS..ahakksss *bangga 2 saat*... tp nie la hakikatnya..yg ak benci semua pertanyaan bodo tu... nie la sifat ak..ak x suka dgn soalan2 mcm nie.. tp mungkin ade setengah remaja2 laen yg same mcm ak jgk x suka soalan mcm nie..(hello geng!)..haha..mungkin akan ade org ckp ak x matured la apa la..what??what??whatever..! sorry okaY! i dh 20 tahun..haha!


okay sudah la sudah la... kan ak ckp pendek je..tetiba jd panjang..ahaksss..sorry guys...


*esok ak ade test..so tlg doakan ak untuk test tu... wooooo~~~
entry nie xdak kena mengena ngan yg hidup atau yg mati...kalau yg makan cili tu..ak harapa sgt minum air sejuk bnyak2...


sebelum tu dgar dulu lagu nie.. "what`s make i beautiful" :p



okbaI.. muahxx3!! haruslah LOVE...

Oh man! Cepat komen ^_^

2 orang Baik hati:

dear yayah said...

at least anggap la diorang care bila tnye cmtuh :)

Cik Lina said...

care sgt pon susah kak yaya...ahakss <3