Assalamulaikum & selamat petang semua
You come with the goal of bringing a hope....n finally Welcome Junior!!! okay dah lama rasa x update cerita terbaru...maaflah busy uruskan rumah tangga..ouchhh!! sila muntah!
Dah dekat seminggu ak balik unisza...kalau nak story bab "rumah sakit" memang xkan habis pon...before ak start bebel...semester 3 is semester yang agak ~~relax~~ la dgn subjek yang agak mencucuk urat urat dawai di kepala...okaY! before this ak ade post entry sal "aku student Animal Science, Unisza!" ala yg entry panjang tu....hah~! terharu 2 saat sebab entry ak yg x seberepa tu dah guide n bagi bnyak information for junior yg mengikuti program animal sc x kira lah kat UniSza or UPM or uni lain...oucchhh!! aww!! ak bt bukan saja2 nak dpt glamour, tp nak bantu sesama kita because kos nie mcm x bnyak information sgt kalau nak google..right?? *tgn kedada mata keatas*

Before ak bebel lebih banyak, entry kali ni memang agak panjang,so kalau yang rasa "errghhh" tu silalah "click" butang X warna merah atas sebelah kanan tabs korang =)bye

okay berbalik kpd tajuk asal..entry kali nie mcm nak meraikan junior2 baru fakulti kitorang...memandangkan ak terlibat sama dlm sesi oreintasi kali nie bnyak jugak la gmbar2 curi ak sempat amik..kekeke...gelak sorang tgk semua gambar tu..mcm2 gaya ada!...untuk information..x bnyak typing2 entry kali nie cuma dedikasi gambar ja..suka??? mohon pujian~~...before ak lupa..bacth junior2 kali nie memang awesome giler! dgn kesportingan (!!maaf rosak bahasa!!) masing2....ouccchhh!! kalah kitorang eeeuuwww!

Walupon orientasi fakulti sehari ja..tapi mcm2 kitorang wakil2 MPF n faci2 buat aktiviti..tinggal tggu semua penat ja...start dgn orientasi & d akhiri dgn jamuan raya pada keesokannya..memang SUPERB! sbb makanan sgt memang sedap..cuma tggal xde kuih raya n ketupat lemang je....

Mcm ak pernah cakap sebelum nie "kitorang xpernah kisah kat mana tempat tu..asalkan boleh bergambar" so sila lah cuci mata dgn gambar yg x seberapa nie...kalau sapa2 yg rasa muak boleh klik "X" ...


eherm! gambar cik blog perlu ade >.<

separuh drpda my awesome classmate



awww!!!


kalau kena betul2...baru awesome!!





sebab tu ak cakap junior sporting...suruh bt ape..follow je

faci & nYDP yg sporting jugak!











sporting right???





faci-faci orientasi



YDP n anak2 buah  *kesian en Yus terpinggir!

some of junior baru

sebahagian dr MPF lelaki...

it's luch time!!! 



 nie game yg memerlukan kerjasama dr semua ahli..





meoooww~~meoowww~~

adik nie kena denda...so ak pon amik la gambar...sorryy!! but still comel!!



tersilap kelas nie...terkepochi nak bergambar ngan senior..


















maaf sebb gambar ak "macam" bnyak je...tgk la blog sape kan...kekeke


Okay..that's all untuk entry kali nie..untuk jamuan raya punya gambar...ada banyak ja..tp malas nak letak semua..nanti korang x suka plak bnyk2 gmbar...btw...untuk junior yg perasan kehadiran ak di blog "lina Jalil" nie..thanks bnyak2 tau sebb follow akak korang yg comel nie... ouucchhh!! *sila muntah!

Before that...bermula 14/9 -22/9 unisza akan mengadakan satu sukan antara fakulti (SAF)...acara yg akan d pertandingkan seperti bola baling, bola tampar, bola keranjang, bola jaring,wood balls, ping pong, catur,hoki, futsal L/P, bola sepak, olahraga,memanah, tennis, ragbi, badminton, sepak takraw... 

okaY! take note! pada sesiapa yg berminat untuk menyertai SAF...sila contact exco sukan & rekreasi FPB...Yusry yus  & Lina Jalil ...boleh je cr kitorng yg comel2 nie kat fb..tp lebih senang mesej je...

OkaY~~! that's all for this time...kerajinan ak mengupdate blog telah membataskan kerajinan untuk menulis report papa aziz...awwww!!! soorrryyy papa~!! 



Oh man! Cepat komen ^_^

1 orang Baik hati:

power gila said...

untung lah ade junior sporting..:)